Coaching voor kinderen en jongeren

Heb je er wel eens last van dat je je onvoldoende kunt concentreren, dat je moeite hebt met bepaalde lessen, of dat je het lastig vindt om je werk op te starten? Vind je het moeilijk om vrienden te maken, voel je je wel eens alleen in de klas, of vind je toetsen niet leuk? Heb je het gevoel dat je niet begrepen wordt door de ander? 

Als je bij mij komt maken we eerst kennis met elkaar en bespreken we waar jij ‘vandaan komt’. We kijken samen waar je blij van wordt, wat jouw hobby’s zijn, wat je leuk vindt om te doen in je vrije tijd en hoe jij het beste leert. Verder bespreken we wat je heel graag zou willen, en wat jij anders zou willen doen dan dat je nu doet?

Heb je moeite met de keuzes die leiden tot iets anders in je leven? Realiseer je dan dat dit eigen gedachten en overtuigingen zijn en dat je daar invloed op kan hebben.

Het onderbewuste brein is erg sterk. Je onderbewuste brein bepaalt voor ongeveer 95% jouw gedrag. Vanaf de dag dat je geboren wordt tot je 7e levensjaar wordt jouw onderbewuste brein gevormd door alles wat in jouw omgeving gebeurt, door alles wat vanuit jouw familiesysteem wordt verteld en wat je bij jouw ouders ziet. Hierdoor wordt jouw gedrag gevormd. Als je ouder wordt werken de hersenen anders dan in de eerste zeven levensjaren. De hersenen zijn in staat te reflecteren op situaties en soms kan dat betekenen dat wat je altijd gewend was te doen ineens niet meer werkt.

Je komt er dan achter dat je het anders wilt, alleen weet je niet hoe. Vanuit je bewuste brein wil je wat anders, maar je onderbewuste brein is gewend aan de oude manier van doen. 

Dit kun je veranderen door de processen van PSYCH-K®. Hiermee kun je jouw onderbewuste brein overschrijven met de nieuwe gewenste overtuiging. Eigenlijk overschrijf je je eigen programma, zoals op een computer de harde schijf wordt geüpdatet. Zo zorg je ervoor dat je vanuit jouw eigen verlangens kunt leven en jezelf kunt ontwikkelen in wie JIJ wilt zijn.

Mijn begeleiding richt zich op jou,  jouw interesses en jouw manier van leren. Tijdens de begeleiding is het belangrijk dat wat jij wilt de aandacht krijgt. Bij begeleiding op schoolse vaardigheden gaan we aan de slag op een manier die bij jou past. Wanneer er  gedachten bij jou opkomen die ervoor zorgen dat iets niet lukt, zullen we deze veranderen in jouw systeem door het doen van een Balans. Door het doen van een Balans kunnen we stress van bepaalde situaties afhalen en lukt het jou om zonder spanning verder te leren. Tijdens onze kennismaking zal ik jou precies uitleggen hoe dat werkt.