Coaching voor volwassenen

 

PSYCH-K® is eenvoudig en efficiënt. Dit komt omdat je tijdens de Balansen van PSYCH-K® direct werkt op de onderbewuste laag. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat 95% van ons gedrag aangestuurd wordt door het onderbewuste. Met wilskracht kun je door veel te oefenen veranderingen bij jezelf bewerkstelligen. Met PSYCH-K® kun je in een korte tijd belemmeringen en of stress transformeren. Dat neemt niet weg dat bij sommige diepgewortelde belemmerende overtuigingen of trauma’s er meer sessies nodig zijn, dit om op een steeds diepere laag overtuigingen bij jezelf te kunnen transformeren.

De coaching is bedoeld voor iedereen die wil leven in vrede met zichzelf en zijn omgeving. Als jij weet wat jij anders wilt in je leven en je hebt daar ondersteuning bij nodig dan ben je van harte welkom. Je kunt bij mij terecht voor zowel psychische als fysieke klachten.

Thema’s waar wij aan kunnen werken zijn bijvoorbeeld: stoppen met roken, omgaan met stress, faalangst, allergieën en lichamelijke klachten.

 
 

Wanneer je wilt werken aan jezelf kun je bij mij langskomen voor een sessie. De eerste sessie duurt ongeveer 1,5 uur, hierin verkennen we jouw wensen en gaan we aan de slag met  PSYCH-K. Na een aantal sessies kun je bij jezelf grote veranderingen bewerkstelligen, het klinkt als magie, maar uit eigen ervaring weet ik dat het absoluut haalbaar is.

Je kunt ook kiezen voor een telefonische sessie of een online-sessie via Zoom. Dat scheelt reistijd en reiskosten. Het voordeel van PSYCH-K is dat we vrij snel kunnen werken op het onderbewuste niveau en dat het weinig pijn geeft. We hoeven geen lange gesprekken te voeren met elkaar en diep te gaan graven. Wanneer jij weet wat jij anders wilt dan kunnen wij aan de slag.